VÅRA SPELARE.

Vi har levererat produkter till hockeyklubbar och spelare i många år. För oss är det spelarens upplevelse som avgör vår design och kvalitet. Därför har vi utvecklat våra produkter i nära samarbete med hockeyproffs - allt för att garantera högsta möjliga spelupplevelse. Följ några av våra spelare när de testar våra produkter och avgör själv vad du behöver för att maximera din teknik.

Off-ice produkter som tar ditt spel till nästa nivå

Ska man bli en bra ishockeyspelare så måste man hålla igång när tillfälle ges. Med Swegotsport off-iceprodukter kan jag träna när jag inte är på isen med laget eller måste sitta med läxorna.
—JOEL

Se alla filmer

PLAST-ISEN ÄR MIN FAVORIT. MAN KAN TRÄNA SÅ MÅNGA OLIKA SAKER PÅ DEN, BÅDE ATT DRIBBLA OCH SKJUTA IFRÅN - SAMTIDIGT —Tim om vår plast-is

Se mer om vår plast-is här

Köp plastis / kvm hos Swegotsport

  • Plastis.
  • Vertikal Linje
  • Horisontell Linje
  • Cirkel

SWEGOT SPORT PLAST-IS

Plastis för skott, klubbteknik och passningar, perfekt underlag för pucken. Säljs i 10-pack (2 m2). Plattorna är 45 x 45 cm och väldigt enkla att sätta ihop. På nolltid kan du bygga en perfekt träningsyta. Plattorna kan ligga ute året runt och klarar temperaturer ner till minus 35 grader.

Köp vår plast-is här

För att bli en bra skytt krävs uthållighet och hård träning. Det är en tuff, fysisk sport med full fart — Joel

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.